Over mij

Valerie Vromans, het gezicht achter Nature’s Beauty! Schoonheidsspecialiste sinds 2006.

Ik ben opgegroeid in een warm nest in Lommel-Kolonie met mijn ouders en grote zus. Heerlijk in een natuurrijke omgeving met bossen, velden, beekjes, … hiervoor ben ik mijn ouders enorm dankbaar!

Ondertussen ben ik 32jaar, getrouwd met Tierry en mama van Keanu en Manu. We wonen Lommel, in de Kikkerstraat nr 37, waar ook Nature’s Beauty gelegen is.

Ik zal jullie kort vertellen hoe het allemaal begon!
In 2004 ben ik schoonheidsverzorging gaan studeren. Ik voelde meteen dat dit me enorm lag. Mensen verwennen en verzorgen gaf me een goed gevoel.
Voordat ik zelfstandig begonnen ben, heb ik eerst 10jaar ervaring opgedaan in een wellnesscenter. Hierna ben ik 8jaar huis-aan-huis gegaan.
Vervolgens kwam in 2020 mijn droom eindelijk uit, en opende ik de deuren van mijn eigen schoonheidssalon!

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met koken en mijn mini moestuintje. Niets heerlijker dan verse kruiden uit je tuin halen om in de spaghettisaus te doen, of een pepertje plukken om extra pit aan je gerecht te geven! Zalig…

De laatste jaren ben ik me meer bewust geworden van de grote klimaatproblemen die er zijn. Krantenartikelen over natuurrampen, documentaires over de ‘plastic soup’, nieuwsberichten over ‘de warmte dag ooit,…’. Het heeft me bang gemaakt. Waar zijn we mee bezig? Wat gaat er allemaal gebeuren? Wat gaan onze (klein)kinderen meemaken als we zo doorgaan? Of wij zelfs nog?
We zijn allemaal medeplichtig aan deze problemen. We kunnen de tijd niet terugdraaien helaas, maar wel samen ons best doen om van deze mooie wereld een betere plek te maken om te leven.

Hierdoor werk ik bij Nature’s Beauty zo ecologisch mogelijk en met natuurlijke producten. GOOD FOR YOU– BETTER FOR NATURE!

Graag verwelkom ik jullie in mijn salon, waar jullie zorgeloos kunnen genieten!